0 - 4

Nieuwkoop JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 4

1 november 2014 8:45

We beginnen lekker vroeg op deze prachtige zaterdag tegen een voor ons onbekende tegenstander. Even wennen en dan gaan we er weer tegen aan.

Melvin werkt goed samen met Luca en Jaimy in de achterhoede. Samen met keeper Sven houden ze de boel goed dicht.
We vallen aan en schieten op doel en treffen 'De Paal'. Ja, met hoofdletter P, want die speelt een prominente rol in deze pot.

Tristan en Senne bouwen samen met Abdul de volgende aanval op. Dit keer een knal van Tristan weer op de paal.

De keeper van De Valken onderschept uit de rebound en knalt hem naar voren. De spits van De Valken probeert door te breken maar stuit op onze verdediging. Senne treft na een actie de paal. Volgende aanval schiet Abdul tussen de keeper en de paal: 1-0
Er zijn veel duels op de helft van De Valken. Na een loopactie van Melvin schiet Youssef op... de paal. Abdul neemt over en schuift de 2-0 erin. De paal wordt nog een paar keer geraakt. Senne besluit dan om van afstand te schieten op doel. De keeper verwacht dat niet en wordt verrast. 3-0. Rust
Tweede helft volgen de aanvallen elkaar in rap tempo op. Tristan scoort maar die wordt afgekeurd, omdat de scheidsrechter hands had gezien.

Ook nu doet de paal weer mee, lijkt het, want deze is weer een paar keer getroffen.
Youssef scoort, maar de scheidsrechter keurt ook dit doelpunt af omdat hij dacht dat de bal niet over de lijn was. Maakt niet uit.

We gaan gewoon door met voetballen en na goed samenspel scoort Jaimy de 4-0.
4-0 winst op De Valken, gefeliciteerd F1. De eerste punten zijn binnen.