Blauw-Zwart F1

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 4

8 november 2014 9:45

Helder, S. v/d

Thuis tegen Wassenaarse Blauw Zwart F1. Het is heerlijk weer voor een mooi pot. Vanaf de eerste minuut is het spannend en lijken we erg aan elkaar gewaagd. Veel duels en een behoorlijk fysieke tegenstander.

Eerste goal valt na een aangeschoten handsbal van ons. Vlakbij het doel van Sven neemt BZ een vrije trap die hoog word ingeschoten. 0-1 achter.

Nu wij weer F1. We vallen aan en na goed samenspel scoort Abdul voor ons 1-1. BZ pakt weer de leiding na een lange bal op de spits. We zijn te afwachtend waardoor de 1-2 word binnen getikt.

Uit een mooie aanval van Senne en Abdul kan Youssef de gelijkmaker in schieten 2-2.
BZ probeert weer door te dringen maar Luca, Melvin en Jaimy houden stand en storen de aanval. Het spel gaat heen en weer waarbij we nog een aantal kansen creëren. Even later is het rust.
Tweede helft gaan we beter en sneller overspelen en dat geeft BZ minder kans om de duels fysiek aan te gaan. Na een prachtige actie via Jaimy en Melvin komt de bal bij Senne. Na een snelle loopactie ziet hij Abdul gaan en geeft mee. Abdul rond hem goed af 3-2.

Na de aftrap onderschept Luca de bal en tikt hem door naar Senne. Dit keer gaan Tristan en Youssef diep. De lange bal van Senne komt precies aan en na een een-tweetje schiet Tristan de 4-2 in.
BZ is het even kwijt en al snel kan onze achterhoede de bal weer onderscheppen. Na een tiki taki actie van alle spelers komen Youssef en Tristan weer in een twee tegen twee situatie voor de keeper. Ze spelen het samen keurig uit en Youssef zet de stand op 5-2.

Duels worden harder. Keurig F1! Wij blijven gewoon sportief voetballen! Melvin verovert de bal aan de linkerkant en krijgt hulp van Senne. Via de linkerflank geeft hij een slimme steekbal. Tristan gaat recht op zijn doel af en scoort de 6-2.
Daarna komt BZ weer terug. Misverstand na een overtreding (die niet werd gezien) wordt uitgespeeld door BZ 6-3. De laatste goal wordt door BZ  gemaakt. Eindstand 6-4.
Keurig gedaan F1 vooral de tweede helft. Tot maandag.