Tegenvallend einde E3 tegen Alphia - SV Nieuwkoop

Tegenvallend einde E3 tegen Alphia

Alphia E2

6 - 2

Nieuwkoop JO11-3JM

Competitie

E-pupillen zaterdag, E3, 5e klasse 13

Datum

13 december 2014 11:30

Accommodatie

Onbekend

De dag begon laat dit keer. De wedstrijd begon om half 12 en om half 11 verzamelden we in de kantine van SV Nieuwkoop. Omdat Alphia in het oranje speelde speelden wij in het mooie blauw van onze sponsor Mensink.

De aanvang van de wedstrijd was meteen spectaculair om te zien. Wat regendruppeltjes konden de pret niet drukken. Onze ploeg ging vol de strijd aan.
Een corner van Alphia werd goed verdedigd door Boyd. Wat aanvallen van SV Nieuwkoop die te makkelijk waren voor de tegenstander. Maar spannend was het zeker.

Yoran via Jazz naar Daan die hem er lekker in knalde! jaaa! 0-1. Een goed begin en erg hoopvol.

Maar al snel volgde er een tegendoelpunt  1-1. Alphia raakte in de aanvallende mood. Een aantal corners maar de ruststand bleef 1-1.
Sterk begin na de limonade. Alleen een doelpunt kwam er niet uit. Toen Alphia in de aanval ging, scoorden ze helaas wel 2-1.

Ook een onwijze poeier van Yoran ging helaas net naast. Na een overtreding van Alphense kant, kreeg Nieuwkoop nog een vrije trap vanaf de middenstip.
Daaruit volgde een corner. Mooi geschoten Pieter! Jammer dat een Alphens hoofd de bal uitkopte.

Daarna een waargemaakte kans maar voor ons aan de verkeerde kant en het is 3-1.

Pieter scoorde een geweldige 3-2 (zie foto). Alles leek weer mogelijk. De aanmoedigende partij uit Nieuwkoop juichde luid, al lag onze Yoran onderuit op het veld, maar  dat duurde gelukkig niet lang.

Via een penalty, die naar onze mening onterecht was, werd het 4-2. Toen was het hek van de dam.  De uiteindelijk stand werd 6-2.

Moegestreden verlieten de mannen, na het maken van de penalties, het veld. Jammer, weer geen punt mannen. Maar het was een leuke wedstrijd om te zien, al was ie voor ons gevoel wel eerder klaar dan de scheidsrechter vond.
Nog even trainen en dan een fijne kerstvakantie voor allemaal!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!