F1 doet zichzelf te kort en staat met legen handen

17 januari 2015 10:15

Verhage, D.

Onbekend

Zaterdag 17 januari was het dan weer zover, winterstop voorbij!

De mannen van SV Nieuwkoop F1 mochten om 10:15 uur aantreden tegen DSO F1 uit Zoetermeer. De toeschouwers waren weer  op deze kraker in de eerste klasse afgekomen en het was dan ook druk en gezellig rond het veld.

Onze F1 startte een beetje voorzichtig, maar Luca, Jamie en Tristan hielden de eerste minuten achterin het goed dicht en onze keeper Sven heeft een aantal mooie reddingen verricht. Helaas kon onze verdediging het niet voorkomen dat DSO op 0-1 voorsprong kwam.

Na die goal trokken de mannen het recht en namen de controle over de wedstrijd over. Dat werd in de eerste helft nog niet meteen omgezet in doelpunten, maar we waren er door een mooie actie van Senne, met daarna een goeie pass op Luca, er dicht bij.

Rust Na een lekker bekertje limonade en een paar tactische aanwijzingen van de trainer gingen we vol goeie moed de tweede helft in.

Al snel kwamen we door een goeie goal van Tristan op 1-1. Niet veel later drukte Abdul af:2-1. De toeschouwers gingen uit hun dak!

DSO was even van slag, maar kwam daarna nog een paar keer gevaarlijk voor de goal. Sven stond z’n mannetje en kon erger voorkomen.

Omdat DSO toch weer de controle terugpakte in de wedstrijd, kon SV Nieuwkoop niet voorkomen dat DSO terug kwam op 2-2, en vlak voor het eindsignaal zelfs op 2-3.

Helaas, we hebben de drie punten niet in Nieuwkoop kunnen houden, maar wat hebben de mannen van de F1 gestreden. Een gelijk spel was terecht geweest en misschien nog wel wat meer.

Toeschouwers bedankt voor de support. Tot volgende week bij SVN F1 tegen Forum Sport F1.