UVS D2

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 07

28 maart 2015 11:15

Simmerman, D.

Met slecht weer en veel blessures moesten we, na een prachtige overwinning vorige week tegen koploper UDO, vandaag tegen UVS. Uit bleek dit al een goede ploeg te zijn, met veelal technische spelers.

Het ging dan ook niet vanzelf. Weinig kansen voor beide ploegen. Was het het slechte weer of de vele omzettingen binnen de lijnen? Het was wat slordig en we kregen maar weinig kansen. Gelukkig uit één van deze weinige kansen kwamen we, via een prachtig schot van onze spits, op 1-0. De bal kon niet mooier in de kruising. Met deze stand gingen we rusten.

Na de rust, met wat kleine omzettingen, wisten we allemaal dat het wat scherper moest. Het ging niet makkelijk, maar er werd gestreden voor elke bal. We speelden dan ook een goede tweede helft. En soms zaten er weer fraaie aanvallen bij. Een mooie aanval van achter naar de spits (kaatsen en meegeven) werd prachtig afgerond door de geleende rechter spits van de D2: 2-0.

Dit was ook de eindstand en hebben we weer een dik verdiende overwinning behaald. Lekker jongens, op naar de volgende wedstrijd!