Woerden D2

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 07

28 maart 2015 8:45

Sinnige, R.

Met de uitwedstrijd in het geheugen, die eindigde  in een 3-3 gelijkspel, stonden we er om 8.45 uur klaar voor om thuis de winst te pakken.

De opstelling was een beetje gehusseld door invallers en de rentree van Lisa, die haar mannetje stond als “laatste vrouw”. We begonnen goed met verzorgd en combinerend voetbal. Helaas moesten we al snel wisselen omdat Lucas zijn oude hielblessure weer begon op te spelen. Zijn plek werd ingenomen door Sami.

Al snel kregen we het enige tegendoelpunt te verwerken uit een rommelige situatie voor ons doel. Toch waren in de eerste helft de beste kansen voor ons, vooral voor Melvin (alleen op de keeper af) en Miquel (prachtige stiftbal net naast). Woerden liet zich amper meer voor onze goal zien in de eerste helft.

Na wat tactische aanwijzingen en wissels in de rust kamen we weer voortvarend uit de startblokken, maar het beeld van de eerste helft zette zich ook in de tweede helft voort, kansen zat maar de beloning bleef uit.

Wel was het positief om te zien dat de strijdlust aanwezig bleef. De koppies gingen niet hangen, integendeel zelfs! De tijd was echter te kort zodat we enigszins teleurgesteld van het veld liepen.

Bram (E1) en Wesley (D1) bedankt voor het invallen bij ons.