1 - 7

Nieuwkoop JO13-1

D-pupillen, D1, Groep 2 02 - 1e klasse

29 augustus 2015 10:30

Er staan veel mensen langs de lijn voor dit duel. Na de warming up en ‘n praatje van de trainer starten we de wedstrijd.

ARC begint sterk maar onze achterhoede met Lucas, Richard, Menno en Thijs geven niets weg. Onderscheppen en schakelen om.

De bal gaat over en weer en wij pakken het initiatief. Lucas opent de score met een hard afstandsschot: 0-1.

Na een goede onderschepping door Jesper, Joost en Omar op het middenveld krijgt Miguel de bal mee over de rechterflank. Op snelheid gaat hij zijn man voorbij en geeft een goede voorzet. Levi neemt de bal in de lucht in een keer op zijn slof: 0-2.

De oranjehemden werken goed samen en dat is te zien.

De volgende aanval begint bij keeper Demain. Sam geeft mee aan Melvin die de 0-3 erin schuift.

ARC valt ook aan en na een misverstand scoren ze de 1-3. Vlak voor rust scoort Omar na goed werk van Lucas, Menno en Dion de 1-4.

“Vasthouden en doorgaan!”, roept de technische staf in de tweede helft. We zetten weer veel druk naar voren en Richard tikt de 5-1 binnen.

ARC zet een tandje bij en het spel wordt fysieke. Door slim voetbal blijven we ons spel spelen. Er volgen helaas een paar harde en onnodige overtredingen op Sam en Lucas.

Niet zeuren en gewoon doorgaan. Keurig D1! Bij de derde overtreding trekt de scheidsrechter geel voor ARC.  Vijf minuten aan de kant.

Melvin breekt door de verdediging en scoort 1-6. Demain houdt nog de paar aanvallen van ARC.

Na een loopactie van Jesper scoort Dion de 1-7 en Miguel sluit af met het laatste doelpunt 1-8.

Goed gedaan boys! We hebben genoten van jullie samenwerking. Tot dinsdag.