JO13-2 verslaat Kickers'69 met leuk voetbal

7e klasse 1

10 februari 2018 8:45

Onbekend

Op 10 februari speelden we weer eens een competitie wedstrijd na twee prima oefenwedstrijden. Vroeg in de ochtend stonden we op een strakke grasmat in Leimuiden. En wat lieten wij goed voetbal zien op deze mat.

Inspelen en doorbewegen, steekpasses, een tweetjes, prima voorzetten van de buitenspelers, druk zetten, bijna alle duels winnen en fraaie goals maken. Daarnaast straalde het ook veel plezier uit. De score had nog veel hoger kunnen uitvallen want er was maar 1 team die kansen creëerde, maar we mogen trots zijn op dit resultaat.

Ruststand 0-2
Eindstand 0-7