JO13-2 verslaat VEP met 2-1

17 februari 2018 10:30

Sinnige, M.

Onbekend

Op 17 februari speelden we onze tweede competitiewedstrijd van 2018. Om half 11 begon op veld 1 het duel tegen VEP O13-2.

In het begin kregen we een viertal goede kansen waarvan we er één keurig afmaakten. 1-0 door goed schot van Mike. Daarna werd het niveau steeds minder maar ook was de inzet niet best. Dit zorgde voor kansen voor VEP die vlak voor rust dan ook de 1-1 maakten.

Na rust kwam er wel iets meer beleving en kregen beide ploegen een paar goede kansen. Uiteindelijk waren wij de gelukkigste. 2-1 door een mooie goal van Tiësto. Conclusie van vandaag is dat er zonder beleving er ook weinig over blijft van het goede spel van de weken ervoor.

Compliment aan ons wedstrijdsecretariaat dat bij Nieuwkoop ook niet selectieteams op veld 1 mogen spelen. Samen meer in plaats van visitekaartjes van de club!

Over drie weken pas de volgende pot. De burenruzie met Nic. Boys JO13-2. Helaas uit.... veld 1 is dus beschikbaar.....