JO13-3 houdt punten in Nieuwkoop

17 maart 2018 9:00

Sinnige, R.

Onbekend

Om 9 uur stonden we met het hele team klaar om de aftrap te nemen tegen Voorschoten. Met een straffe oostenwind en sneeuw begonnen we heel rommelig aan de wedstrijd.

Maar al snel gingen de jongens en meiden dingen toepassen waar we op trainen. Na een mooie actie van Julia kwam de bal bij Britt en zij zorgde voor de 1-0.
We kwamen steeds beter in het spel en speelden steeds meer op de helft van Voorschoten. Nick krijgt de bal op rechts en speelt hem door naar Lucas, die met een afstandschot de 2-0 maakt.

Na nog wat dingen scherp te hebben gezet in de kleedkamer gaan we er weer tegen aan en dat pakt goed uit, we blijven druk zetten. En Julia zorgt voor de 3-0. Maar dat vinden de dames en heren niet genoeg en gaan verder op jacht. Met als resutaat dat Lucas de 4-0 op het scorebord zet. Voorschoten komt er niet meer uit en probeert met kunst en vlieg werk de schade niet erger te maken. En dat lukt ze ook. Schoten van Ashani, Julia,  Nick, Maaike en Sven worden gekeerd of gaan net naast. Super goede wedstrijd gezien met goed samen spel.

Een tevreden trainer. Op naar Meerburg uit volgende week.