JO13-2 wint met liefst 7-0 van Alphense Boys

Alphense Boys JO13-5

7e klasse 1

24 maart 2018 9:40

Jong, R. de

Vandaag was de tegenstander Alphense Boys, de nummer 2 op de ranglijst.  Vanaf het begin wilden we laten zien dat er niets te halen viel in Nieuwkoop en dat lukte....

Druk zetten naar voren en elkaar durven inspelen zorgde ervoor dat er maar op één helft werd gespeeld. Na drie goals van Stef, die vandaag in de spits speelde, gingen we rusten met een 3-0 voorsprong.

In de 2e helft gingen we meteen goed door. Een paar goede kansen die geen goal opleverde maar de tegenstander kwam er nog steeds niet aan te pas. Na de 4-0 (opnieuw Stef) en de 5-0 (Shayra) leek de eindstand bereikt. Tiësto dacht daar echter anders over. Van afstand maakte hij in de laatste minuut nog de 6-0 en direct na de aftrap uit een goede aanval ook nog de 7-0.

Achterin uitstekend verdedigd en goed via het middenveld tot fraai aanvalsspel gekomen. Doelman Micha kreeg weinig te doen vandaag, maar voetbalde een paar keer uitstekend mee.