7e klasse 1

17 maart 2018 10:30

Jagt, H. v/d

Koud.... dat was het.... De manier van spelen zorgde gelukkig voor de nodige warmte.

De toeschouwers zagen namelijk een veel beter Nieuwkoop in de eerste helft. Dat resulteerde in fraaie goals van Mike, Stef en Thomas. Die drie zorgden voor een 3-0 voorsprong. Vlak voor rust deed ARC wat terug.

Ook in de tweede helft waren we de veel betere ploeg. Echter nu verzuimden we de velen kansen af te maken en kwam ARC nog terug tot 3-2.
Tien minuten voor tijd was het gedaan. Een vrije trap van Stef, die niet op doel schoot maar Shayra aanspeelde langs de opspringende muur. Shayra schoot de bal onderkant lat. Wie het laatste zetje gaf....?

4-2, dik verdiend.... en het was weer mooi om naar te kijken!