JO17-3 speelt leerzame oefenwedstrijd tegen Woubrugge - SV Nieuwkoop

JO17-3 speelt leerzame oefenwedstrijd tegen Woubrugge

Nieuwkoop JO17-3

1 - 2

Woubrugge JO17-2

Datum

3 november 2018 13:00

Scheidsrechter

Pouw, M.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond er een oefenwedstrijd op het programma. Dit kwam omdat onze tegenstander van vandaag uit de competitie is gestapt. Er werd besloten om tegen een team uit de 4e klasse te oefenen om eens te kijken hoe de verhoudingen staan.

Dat de Nieuwkopers veel publiek trekken dat blijkt inmiddels wel. In een heerlijk zonnetje stonden ze te genieten. De coach had bardienst dus er werd veel geïmproviseerd vandaag. Aart kreeg hulp van de teamleider en de leider van de JO15-2 was de grensrechter. Zo kon deze grensrechter zijn twee spelers in de gaten houden die op dit niveau ook eens mee mochten doen. En dan was Aart ook nog eens jarig vandaag dus gezellig moest het zeker worden.

Over de eerste helft kan ik weinig vertellen. Ik heb het grootste gedeelte gemist maar begreep dat het niet vanzelf ging. Beide teams waren aan elkaar gewaagd maar Woubrugge wist met een 0-1 voorsprong te gaan rusten. 

In de rust werd er wat omgezet en dit had een positief resultaat. De tegenstander werd vast gezet op eigen helft en het wachten was op een doelpunt. Hier moest lang op gewacht worden want eerst was het Woubrugge die 0-2 maakte. De bal werd niet weggeschoten in het eigen strafschopgebied, maar verspeeld aan een tegenstander. Dit werd resoluut afgestraft en het stond 0-2.

Dan maar alles of niets spelen. Een verdediger eruit en een spits erbij. Dit had resultaat en de 1-2 werd gemaakt. Er waren nog een paar minuten te gaan, maar gescoord werd er niet meer. Dit was de eerste nederlaag van dit seizoen.

Na afloop werd de verjaardag gevierd van Aart. Een bittergarnituur en een lekker drankje voor iedereen. Aart bedankt en nog velen jaren erbij.

De doelpuntenmaker van vandaag; Jaap

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!