Nieuwkoop MO13-1

2e klasse 2

21 september 2019 8:30

Vroeg in de ochtend om 8.30 uur klonk het fluitsignaal voor de start van de eerste competitiewedstrijd uit tegen Meerburg.

De eerste helft ging gelijk op, maar Meerburg kwam door een afstandschot op voorsprong. Al snel sloegen wij toe middels een goede aanval door een doelpunt van Lynn. Echter had de scheidsrechter al gefloten voor een overtreding en de bal ging op de stip. Noëlle scoorde koelbloedig de terechte 1-1. Door een goede aanval en wederom een afstandschot kwam Meerburg op een 3-1 voorsprong. De goede kansen die wij kregen werden helaas niet benut.

In de tweede helft volgde een felle strijd. Duels werden gewonnen, goed samenspel en een aantal goede kansen volgden. De aansluitingstreffer viel tien minuten voor tijd 3-2. De gelijkmaker hing in de lucht, maar helaas scoorde Meerburg nog een keer uit een counter. Helaas geen drie punten voor de jarige Verona. Wel het gezang en de traktatie na afloop. Ook het goede spel en het harde werken waren reden voor een feestje.

Ook onze sponsors bedankt voor de tas en het nieuwe thuisshirt. Over twee weken spelen we er in. Volgende week nog keertje in het uitshirt tegen Alphia.