MO13-1 boekt fraaie zege bij FC Oegstgeest

Nieuwkoop MO13-1

2e klasse 2

26 oktober 2019 8:30

Heel vroeg ging de bal rollen in Oegstgeest. Zelfs zo vroeg dat de lichtmasten aan moesten, maar volgens Noelle heb je dan nog wat aan je dag.

De eerste helft met de wind tegen, maar vanaf het begin waren we de betere ploeg. Elke lange bal van de tegenstander werd goed verdedigd en met verzorgd spel kregen wij de kansen.

De 0-1 en 0-2 werden binnen geschoten door Lynn na twee goede aanvallen via de rechterkant. Nog een paar kansen volgden en vlak voor rust bracht Esra de stand op 0-3.

Na de rust met de wind in de rug ging het lastiger. De tegenstander bleef met 11 speelsters op eigen helft staan loeren op een counter. Ondanks de kleine ruimte waren er wel wat kansjes die er net niet in gingen, maar ook speelden we het vaak niet goed uit. Teveel zelf voor een doelpunt gaan in plaats van de bal afgeven aan een vrijstaande medespeelster.

Door het harde werken kwam nog wel de 0-4 op het scorebord. Thirza schoot de bal rustig in de hoek langs de keepster.

Compliment vandaag ook voor de verdediging. Weer "de nul"!!! Zaterdag thuis tegen WVC om 9 uur. Toegang is gratis!