1 - 3

Nieuwkoop MO15-2

Groep 2 21

5 september 2020 12:15

Op een mooie echte grasmat op het hoofdveld van Woerden konden The Orange Girls hun kunsten weer laten zien. Het was nodig ook vandaag, want de tegenstander was de MO15-1 en in de competitie komen we de MO15-2 tegen. Fysiek een pittige tegenstander met MO15, twee MO13 en één MO17 speelsters. Terwijl wij zeven MO15 en zeven MO13 speelsters hebben.

In het begin moesten we even wennen aan de fysieke tegenstand, maar aan de bal waren we meteen al sterk. Met gedurfd spel van achteruit waren wij in de eerste helft de meeste keren echt gevaarlijk voor het doel. We gingen dan ook de rust in met een 0-1 voorsprong. Esra glipte tussen de verdediging door na een mooie steekpass van Isis.

Na de rust was er al snel de 1-1, maar we pakten daarna de draad weer op en speelden vrijwel de hele tweede helft op hun helft. Fysiek deden we onder voor deze tegenstander, maar als je dan zo hard werkt als deze meiden dan..... tja dan heb je als trainers niets meer te wensen. Overal op het veld zaten we er kort op en daardoor hadden we steeds de bal weer snel in de ploeg.

Lynn schoot schuin voor het doel de bal in de verre hoek onder de keepster door (1-2). Vijf minuten voor tijd was het definitief over nadat Esra de 1-3 na een goede voorzet van Demi binnen schoot.

Mooi resultaat, maar belangrijker nog is dat jullie als team op het veld staan. Elkaar de bal gunnen, hard werken voor elkaar en dat jullie lol hebben met elkaar!

Volgende week in een rechtstreeks duel tegen Cabauw strijden we voor de 1e plek in de bekerpoule.