Nieuwkoop JO19-1

6 - 1

Alkmania A1

22 augustus 2013 20:00

Nieuwkoop A1 heeft donderdag zijn eerste oefenduel met 6-1 gewonnen. Bij rust stond het al 4-0.

Het hoogst spelende juniorenelftal van Nieuwkoop is al een aantal weken in training. De wedstrijd tegen Ter Leede op 17 augustus ging niet door. Hierdoor was de ouverture van het seizoen donderdag tegen Alkmania A1.

Trainer Marcel de Jong (foto) zag zijn zeer jonge ploeg in de eerste helft met fris en snel combinatievoetbal een 4-0 voorsprong nemen door ondermeer drie goals van Emiel Dorresteijn. In de tweede helft werd de voorsprong uitgebouwd naar 6-0. Daarna bepaalde Alkmania de eindstand op 6-1.