VR1 onderuit op bezoek bij Meerburg

2382AZ
ZOETERWOUDE
tel. 071-5410492

Competitie wedstrijd 2 uit naar Meerburg. Op een cadeautje qua dag (weer was echt perfect) stonden we om half 3 op veld 1 van Meerburg.

De meiden/dames hebben twee goede trainingsweken gehad en waren er klaar voor. Net als de vorige wedstrijden stonden we positioneel prima en werd er geknokt (veel energie en inzet getoond) voor elke meter. Wat was het een gelijkmatige wedstrijd, met twee teams die wilden voetballen en goed aan elkaar gewaagd.

Dan komt het aan op de details en de kleine foutjes die gemaakt worden en de efficiency die door al dan niet geluk gepakt wordt. Zeker in de eerste helft viel het kwartje naar Meerburg, die dan ook met een 2-0 voorsprong de kleedkamer opzochten. De tweede helft was iets meer voor Nieuwkoop, echter in de details kunnen we nog veel winnen. Door heel goed voetbal en een dito aanval werd de aansluitingstreffer gemaakt.. en er hing veel meer in de lucht.

Maar na de aansluitingstreffer werden we iets slordiger en gehaaster. Bij balverlies was de omschakeling iets te laat, waardoor Meerburg een aantal keer met 1 vrouw meer kwamen. Helaas maakten wij de kansen niet meer en Meerburg pakte nog 1 doelpuntje. Met de eindstand 3-1 op het scorebord.

De trainertsz gaan toch met een beetje een kater naar huis. We hebben goed spel gezien, een gelijkwaardige wedstrijd. Dan is het gewoon balen dat je op details verliest. Maar de meiden/dames hebben qua team, qua veldspel wederom groei laten zien.. en dat is waar het uiteindelijk om gaat.. Progressie en de rest komt vanzelf (weer).

De trainertsz