3446GP
WOERDEN
tel. 0348-415757

Dat de meiden vanmorgen met hun goede voetbalbeen uit bed zijn gestapt was wel te zien vandaag, wat een mooie wedstijd om als toeschouwer bij te wonen.

Om 12 uur was de aftrap en de meiden gingen meteen in de aanval, wat na 12 minuten al resulteerde in een 0-3 tussenstand! Eerst doelpunt was van Tara die het spits afbeet waarna Zoë en Kayla zorgden voor een 2e en 3e doelpunt. Maar de meiden roken bloed en bleven op hun helft flink hun best doen. We hebben een aantal mooie assists gezien waarbij het middenveld heel belangrijk was om de ballen te veroveren.

In de 19e minuut wist Tara na aangeven van Jacey nogmaals hun doel te bereiken en was het 0-4. Zo gingen ze heel blij de rust in, na een heerlijk fruitje en wat drinken kwamen ze weer vol energie het veld op.

De 2e helft begon wat spannend, want de meiden van Woerden wisten ons doel te vinden. Helaas voor hun was onze keepster Kim elke keer bij de bal en liet er geen een door. Nieuwkoop dacht: 'Dit gaat ons niet overkomen, een doelpunt tegen krijgen', en wist dan ook snel het doel van Woerden weer te vinden. In de 47ste en 49ste minuut weten Nikki en Tara weer de bal over de lijn te krijgen en staat het 0-7. Voor Woerden was dit natuurlijk al een beste aanslag en kwamen er meer discussies tussen de meiden op het middenveld. Gelukkig wist iedereen zich weer te focussen op het voetbal, wat resulteerde in een 0-8 door Kayla (58ste minuut) en een 0-9 door Nikki (60ste minuut)

Naast de topscorers was het middenveld en de verdediging op zijn best vandaag. Isa de Hoon, Tara, Elif, Tatum, Novalee, Senna, Femke en Isa Hoogeveen. Wat werken zij goed samen, zo konden we het doelpunten aantal van Woerden op 0 houden. De geblesseerde Davina was ook van de partij en heeft goed gecoacht langs de zijlijn.