2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

Zaterdag kregen we NSV op bezoek. Om 14.00 uur werd er afgetrapt.

Je zag meteen dan NSV er op gebrand was om het ons zo moeilijk mogelijk te maken. En dat lukte ze goed. Er werd erg fel gestreden om elke bal. Pas na 30 minuten wist onze nieuwste aanwinst Soraya de score te openen en daar was de 1-0. De kansen gingen heen en weer met een licht voordeel voor ons, maar toch maakte NSV de 1-1. En de strijd ging verder. Op slag van rust wist Ashani na een mooie combinatie de 2-1 te maken.

Na de rust kwam NSV heel scherp de kleedkamer uit en dat merkten we ook, want binnen twee minuten was het 2-2. We zette nog even bij. Soraya werd neergehaald in de 16 en dus ging de bal op de stip. Jaimy ging er achter staan en schoot hem perfect binnen 3-2. Maar NSV was er nog niet klaar mee en gingen alles op alles zetten. Vijftien minuten later schoten ze de 3-3 binnen. Dus de laatste minuten werden nog feller, want geen van beide teams wilde verliezen. Met een beetje geluk lukt het NSV om op voorsprong te komen 3-4. Nog even vol druk zetten en NSV ging alles op de verdeding spelen en wist helaas voor ons nog maar net stand te houden onder de druk van de oranje meiden.

Eindstand 3-4. De meiden hebben gestreden tot het eind, maar het mocht niet zo zijn vandaag. Trots op onze meiden mooie combi's gezien maar helaas toch de punten moeten weggeven. Op naar de laatste wedstrijd volgende tegen RVC'33.