SV Nieuwkoop C2 puntloos in streekderby tegen Nic Boys

Nieuwkoop JO15-2

2 - 4

Nicolaas Boys C1

Competitie

C-junioren, C2, Groep 3 04

Datum

21 september 2013 11:30

Scheidsrechter

Koenders D.

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 21 september traden de mannen van de C2 aan tegen de C1 van Nicolaas Boys. Op papier een mooie streekderby, waar de spelers van de C2 zeker naar uitkeken. Er wordt onder leiding van Michael Geurten fanatiek getraind en de sfeer in de groep is prima. Goede uitgangspunten dus voor een mooie pot voetbal.

Nicolaas Boys imponeerde vooral met haar fysieke overmacht. Keer op keer lieten de (over het algemeen) kleinere spelers van de C2 zich opzij drukken en wist Nicolaas Boys daarmee veldoverwicht te bereiken. Toch was het Nieuwkoop dat zorgde voor de openingstreffer. Vlak voor rust kwam daar de verdiende tegentreffer van de Nieuwveners tegenover. Met een 1-1 ruststand op naar de 2e helft.

Na rust bleef Nicolaas Boys het veldoverzicht houden. Jammer, want voetballend was Nieuwkoop de ploeg met de betere kwaliteiten. Na de 1-2  score voor Nieuwveen volgde direct de 2-2. Hoopgevend. Wat slordigheden aan Nieuwkoopse kant gaven Nicolaas Boys vleugels. Na de 2-3 volgde de 2-4. Eindstand.

Met een beetje meer doorzettingsvermogen en vertrouwen in eigen kunnen, en een iets ruimere bezetting (De C2 beschikt over 12 spelers, waarvan 1 langdurig geblesseerd en een aantal niet 100% fit) gaan de resultaten zeker komen. Keep op going!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!