MO17-1 pakt puntje tegen Meerburg - SV Nieuwkoop

MO17-1 pakt puntje tegen Meerburg

Nieuwkoop MO17-1

2 - 2

Meerburg MO17-1

3'
... (schot)
20'
... (schot)
Noah Flier (schot)
40'
Marit Dijkhuizen (scrimmage)
51'

Competitie

1e klasse 01

Datum

12 maart 2022 12:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Dulen
Ladderhaak 2
2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

Om 12.30 uur trapten we in een zonnig Nieuwkoop af tegen Meerburg.

We begonnen erg rommelig en gehaast waardoor er allemaal onnodige foutjes werden gemaakt. Ballen die niet aankwamen. Zonder te denken en kijken ballen wegschieten en vooral niet praten met elkaar. Daar maakte Meerburg gebruik van, want binnen 20 minuten stonden we met 0-2 achter. Gelukkig maakte noah op slag van rust de 1-2. In de rust de meiden verteld hoe wij het vanaf de zijlijn zagen en dat hebben ze goed opgenomen.

Direct na de aftrap voor de tweede helft was er al een goed schot op doel. Wij stonden nu ons eigen spel te spelen en dat merkte je ook. De kansen kwamen meer en Meerburg raakte geïrriteerd. Die waren meer met onze meiden bezig door kleine overtredingen en dingen te roepen dan dat ze met voetbal bezig waren. Vooral toen een klutsbal tussen Marit en Nina voor de 2-2 zorgde.

Wij gingen nog meer druk zetten. Met schoten van Floor, Soraya, Jaimy en Amber die goed gehouden werden, maar de paal en de lat stonden ook in de weg. Dus helaas moesten we de punten delen. Op naar vogende week tegen Lisse. Super om te zien hoe de meiden na een slechte eerste helft ze zich kunnen herpakken en een goede tweede helft eruit halen.

Goed gedaan meiden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!