2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

Om 12.30 uur trapten we af met een stevige tegenwind tegen Foreholte.

Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd, maar Foreholte maakte dankbaar gebruik van de wind. En ze kregen zeker meer kansen dan onze meiden. Het eerste doelpunt was dan ook een afstandschot die door de wind meer snelheid kreeg en waar Britt door werd verrast. 0-1. Dus keken we tegen een achterstand aan. Alle ballen die we naar voren speelden vielen in de lucht dood en kwamen niet over de verdediging van Foreholte heen. Gelukkig voor ons maakt Foreholte er geen gebruik van en wist Juul na een mooie assist van Maud vlak voor rust de 1-1 binnen te schieten.

Na de rust speelden wij met de wind in de rug en begonnen gelijk druk te zetten en gooiden het tempo iets omhoog. Onze meiden gingen meer kansen krijgen en werden gevaarlijker rond de 16 van Foreholte. En als beloning voor de druk wist Nina een boogbal over de keepster te werken en daar was de 2-1. Maar toen waren we er nog niet. Foreholte zette nog even een eindsprint in en wij werden slordig achter in. Het waren echt 15 spannende laatste minuten. Maar gelukkig wisten we de 2-1 voorsprong vast te houden en dat was dan ook de eindstand.

Maud en Thirza van de MO15, super bedankt voor het meespelen. Erg goed gedaan. En vandaag een vechtend en hard werkend team gezien die door gaan tot het einde. En op die manier een overwinning eruit slepen. Trots op alle meiden die vandaag in het veld stonden.