MO15-1 boekt klinkende zege tegen Nieuwerkerk

Nieuwkoop MO15-1

5 - 0

Nieuwerkerk MO15-1

Competitie

2e klasse 03

Datum

12 maart 2022 10:30

Scheidsrechter

M. Vonk

Accommodatie

Sportpark De Dulen
Ladderhaak 2
2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

Mooie zonnige ochtend om na twee vrije zaterdagen weer een balletje te trappen tegen onze gasten uit Nieuwerkerk.

De opdracht was simpel. Om van onze eigen kracht uit te kunnen gaan was het nodig om net als tegen Alphense Boys meteen wakker te zijn en het tempo hoog te houden. Nieuwerkerk gaf goed tegenstand, maar werd alleen gevaarlijk uit een corner en twee schoten van 25 meter. Verder was het Nieuwkoop die voor gevaar kon zorgen bij het Nieuwerkerkse doel. Veel mooie aanvallen, afwisselend tussen combineren en de diepte zoeken.

Na de 1-0 van Esra kwam de nog mooiere 2-0 op het bord. In vijf passes lag de bal in het doel na een korte doeltrap van Maud naar Myrthe, Patrycja, Lynn, Noa en doelpuntenmaakster Esra. Aanval uit het boekje 😀 Na de rust gingen we door met goed samenspel en waren er nog vele kansen. Na een schot op de paal reageerde Patrycja goed en schoot de derde binnen.

Thirza maakte de vierde en het slotakkoord was voor Lynn die van grote afstand de bal over de keepster in de goal schoot. Fijn dat Quinthy er vandaag bij was. Altijd op de training maar door andere bezigheden er vaak niet bij op zaterdag. Vandaag waren er veel ouders en familie aanwezig langs de lijn. Dat zien we natuurlijk graag. Wel alert zijn als de bal uit gaat en wij snel willen ingooien. Tempo moet omhoog hoor beste ouders 😀👍 Ook was Ronald een prima ballenjongen, want na afloop had hij een eigen verzameling bij elkaar gesprokkeld.

Scheidsrechter Michel bedankt voor de goede leiding.

Tot volgende week wanneer wij als koploper het thuis opnemen tegen nummer 4 ASW.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!