2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

Vandaag stond de topper op het programma. De nummers 1 en 2 van de stand tegen elkaar. Allebei nog niet verloren, dus dat beloofde wat van tevoren.

Er was alleen een probleem? We waren nog op zoek naar een scheidsrechter voor deze wedstrijd. Leider Aart was er de hele week al druk mee geweest, net als de trainer.  Om 14.20 uur kwam het verlossende antwoord; we hebben er een gevonden en hij floot een prima wedstrijd. Lucas bedankt!
De teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd en het spel ging voorzichtig wat heen en weer. Nieuwkoop kreeg de eerste grote kans, maar van dichtbij kon er niet worden gescoord. Dit gebeurde wel na een mooie diepte pass op de spits, die in een 1 tegen 1 situatie het hoofd cool hield en de 1-0 maakte. Ongeveer 10 minuten later viel de 1-1. Een speler van Woerden kreeg iets teveel vrijheid en tijd en schoot van 20 meter de bal in het doel.
Net voor rust moest een speler van Nieuwkoop geblesseerd naar de kant. Dit betekende dat er nog 1 wissel over was voor de rest van de wedstrijd.

In de tweede helft een sterk spelend Nieuwkoop, dat door goed vastzetten van de tegenstander verdiend op 2-1 kwam.
Daarna nam Woerden het heft in handen en moest er hard gewerkt worden door de oranje hemden. Gelukkig gebeurde dit met zijn allen en werd het zelfs 3-1. Een foutje tussen verdediger en keeper werd goed afgestraft. Met een mooie boogbal werd de bal over de keeper in het lege doel geschoten.

Daarna waren er nog wat kansen over en weer, maar gescoord werd er niet meer. Wel was er nog een stevig opstootje waar de gemoederen wat hoog opliepen, maar gelukkig hield iedereen het hoofd cool en kon dit worden opgelost met een gele kaart.

Mannen gefeliciteerd met de zege na een goed collectief in de tweede helft.