Ladderhaak 2
2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

Zonder Esra, maar met Meike en Noah gingen we van start tegen RCL. Veel blessuregevallen maakten het onzeker wie er kon starten en wie het vol ging houden. Gelukkig kon Myrthe nog wel ongeveer 15 minuten spelen en viel de blessure van Thirza mee.

Dan de wedstrijd zelf. Een sterker Nieuwkoop, snel de bal afpakken (gemiddeld binnen 8 seconden 😜), veel snelle passes vooruit en veel kansen en dus ook goals. Ook twee goede reddingen van Maud. 8-1 was de ruststand met goals van Meike, Noah en Thirza. In de rust was er blijkbaar iemand langs geweest. Die kerel met de mijter en staf had chocoladeletters en een gedicht achtergelaten. Super leuk!

Maar na de rust was de focus volledig weg . Met chocolade in de buik, nog maar één wissel, er te makkelijk over denken en de kou liep het voor geen meter meer. Niet erg met zo'n grote voorsprong. Tegen het einde liep het weer zoals in de eerste helft en waren er nog een paar goede kansen en daarbij ook een fraaie goal van Noëlle van afstand. RCL maakte nog drie goals en wij nog twee.

Nikki kwam ons nog versterken in het laatste kwart en deed dat zoals altijd prima. Met een soort korfbal uitslag gingen we richting de douche en was de nabespreking niet nodig. Maandag vrijaf in verband met Sinterklaas en woensdag trainen voor het teamuitje van zaterdag. Spannend, want wat gaan we doen ??? Fijne Sinterklaas!