MO17-1 wint avondduel van Ter Leede

2171AX
SASSENHEIM
tel. 0252-210174

Op één avond een thuiswedstrijd spelen bij SV Nieuwkoop, maar toch op het terrein van Ter Leede. En dan koffie halen en belastingaangifte doen bij vv Teylingen. Alles was vanavond mogelijk. Dus ook de derde overwinning was mogelijk.

De eerste minuten waren goed, met een kans op de 1-0, maar daarna waren we de controle wel even kwijt. Een paar afstandschoten van Ter Leede en nog een goede redding van de keepster van Ter Leede volgden. Ter Leede kwam op 0-1 in de 15e minuut.

Acht minuten later gaf Noëlle een prima pass tussen de verdediging door en Thirza schoot de 1-1 binnen. Daarna was er een sprint van Thirza aan de linkerkant een donkere hoek van het veld in. Er was één lamp defect en daardoor was er wel wat verwarring. Schoot ze die bal nu in de goal of naast Publiek stil, trainers stil, mede speelsters stil en Thirza stil.... maar dus wel de 2-1. In stilte vieren was ook mooi hoor.

In de tweede helft probeerde Ter Leede van alles, maar er was geen doorkomen aan. Wij raakten de paal en maakten in de 60e minuut de 3-1. Van een meter of 25 schoot Noelle raak. Paar goede aanvallen volgden nog, maar in de 77e minuut was het na een handsbal in de 16 Thirza die vanaf 11 meter de 4-1 binnen schoot.

Zo kon Liz samen met haar teamgenoten de verjaardag vieren van haar grote broer 😀. Nog gefeliciteerd Jim. Na drie wedstrijden nog geen puntverlies en trots koploper. Zaterdag op bezoek bij nummer 2 DWO. Ja, het is echt een uitwedstrijd en gewoon bij DWO. Ook de koffie.