3 - 3

Nieuwkoop JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse 7

1 maart 2014 10:30

Na een welverdiende voorjaarsvakantie gingen wij met het gehele F1-team op naar Woerden. Vol enthousiasme en gedrevenheid startten de jongens de wedstrijd waarbij al in de 1e paar minuten Pieter een mooie kans kreeg, maar net niet kon verzilveren.

Maar... in de 4e minuut werd er vanuit de verdediging een lange bal gespeeld op Yoran, die dit benutte en scoorde! Yes 0-1. De goede spirit zat op de voetbalschoenen.

Noë speelde een mooie voorzet naar Pieter, die door een goede verdediging van Woerden helaas net niet het doel bereikte. In de 8e minuut kwam er een corner tegen, die door goed werk van Jesse werd weggewerkt. Yoran was prima aan het vrijlopen en kreeg daardoor de bal toegespeeld en ging er vandoor. Mischa rende mee en de voorzet van Yoran aan Mischa eindigde in weer een doelpunt.

Vervolgens kwamen de ballen steeds meer richting het doel van Sven, die zijn doel goed aan bewaken was. Zelfs Yazz kwam mee terug om te helpe verdedigen.

Maar helaas was Woerden toch even sneller en scoorde in de 14e minuut. minuut. Maar Daan was nog steeds vol goede moed en ging samen met Joran en uiteraard de bal weer richting het Woerdense doel. Zij misten helaas net. Toch nog vlak voor rust kreeg Pieter nog een mogelijkheid, maar de verdediging was hem te snel af.

Na de rust waren de F1 jongens weer helemaal opgeladen en al in de 21e minuut kreeg Nieuwkoop 2 corners achter elkaar, die met een strakke voorzet van Pieter ingeschoten werd door Daan. Een topdoelpunt!

In de 24e  minuut was het al snel een corner tegen, die Woerden ook wist te scoren. De stand was inmiddels 2-3. Nu was het wel zaak om niet te verzwakken en zo wist gelukkig Noë een doelpunt te voorkomen om zo snel hij kon de tegenstander de bal vlak voor het doel weg te pakken. Toch bleef het onrustig bij het doel van Sven en wist Woerden in de 38e minuut een doelpunt te scoren.

Een gelijkspel was het eindresultaat waarbij er in ieder geval voor de F1 jongens 1 puntje bijgeteld kon worden.

Wij zijn in deze competitie topper in het spelen van gelijk spel. Dit gelijkspel is de 4e van het seizoen. Als de jongens dit met één doelpunt weten om te zetten in winst, dan zijn wij helemaal TOPPERS!