Nieuwkoop C2 behaalt dat zo ontzettend verdiende punt

C-junioren zaterdag, C2, 3e klasse 07

29 maart 2014 12:15

Onbekend

Een kop waarvan je zal denken, hoe bijzonder kan het zijn? In dit geval heel bijzonder. Zoals u wellicht al eens gelezen heeft wil het dit seizoen bij de junioren van de C2 nog niet erg lukken.

Onder leiding van trainer Michael Geurten wordt er training na training heel hard gewerkt. Een goede groep mannen. Maar al deze mooie positieve woorden hebben in de competitie nog niet geleid tot enig punt. En dat is natuurlijk soms best heel frustrerend. De trouwe toeschouwers zien de jongens week na week positief het veld in gaan, maar ondanks alles zonder punten eindigen.

Tot gisteren. In de uitwedstrijd tegen Alphen C2 werd dat eerste zo ontzettend verdiende punt behaald!

Weer werd er vanaf het begin gestreden, om met een 1-0 achterstand de rust in te gaan. Heel veel kansen aan Nieuwkoopse zijde, maar de wettten van het voetbal kennen we. Hij moet toch echt dat doel in, voordat er gejuicht mag worden.

Kort na rust was daar die verlossende goal. Adil wist em prachtig in te tikken. De 1-1 bleef vervolgens op de borden. Tuurlijk had er een overwinning ingezeten, kijkend naar het overwicht van Nieuwkoop in de wedstrijd. Maar daar hoor je ons nu echt niet over. Punt 1 is binnen.