Nieuwkoop JO13-2JM

D-pupillen, D2, Groep 3 11

13 september 2014 10:15

Kagia speelt zeer aanvallend en scoort in de achtste en twaalfde minuut: 2-0

Dan komt er in de vijftiende minuut een vrije trap voor Nieuwkoop. Jimmy neemt de vrije trap. De keeper houdt hem en Sami schiet hem er in de rebound in: 2-1

Snel daarna gaat Nieuwkoop weer in de aanval. Jimmy zet voor en Melvin, die een goede wedstrijd speelt, maakt hem mooi af met een stiffie: 2-2

Hierna gaat het lekker met Nieuwkoop. Het spel gaat heen en weer Nieuwkoop valt weer aan. Lisa stuurt Melvin het strafschopgebied in met een mooie dieptepass. Melvin tikt hem naar Jimmy en die scoort: 2-3

Nieuwkoop oogt goed en valt veel aan. Het team moet nog wel leren omgaan met buitenspel, want regelmatig gaat de vlag omhoog. Er zijn kansen over en weer.

Jimmy zet een aanval op en zet voor. Melvin schiet hem er in: 2-4

Ook Kagia valt aan en Ruben heeft een goede redding. Helaas is het in de rebound toch raak: 3-4

Rust

In de tweede helft wordt er niet meer gescoord maar wel goed gevoetbald. Een mooie pot om naar te kijken.