F1: deze pot is verdiend gewonnen - SV Nieuwkoop

F1: deze pot is verdiend gewonnen

Nieuwkoop JO9-1

5 - 4

Floreant F1

Competitie

F-pupillen, F1, Groep 2 03

Datum

13 september 2014 10:15

Scheidsrechter

team zelf

Accommodatie

Onbekend

Thuis tegen Floreant met prachtig weer. Na de nipte nederlaag van vorige week gaat de F1 vol goede moed de strijd aan.

Floreant is aan bal en al snel kan onze verdediging Jaimy, Melvin en Luca de bal onderscheppen. Omschakelen naar aanvallen gaat goed. De jongens weten elkaar te vinden en al gauw scoren wij bijna een paar keer. Keeper trapt ver uit en Floreant komt gevaarlijk voor onze goal. Onze keeper Sven staat goed en verdediging weet de posities beter vast te houden. Wij weer in de aanval en na mooi samenspel van iedereen knalt Senne de 1-0 en 2-0 erin.

Floreant weet terug te komen met een fraai afgeronde aanval 2-1.

We zetten veel druk naar voren waarbij Tristant en Youssef bal na bal op de keeper schieten. Die keeper van Floreant verdient een compliment. Hij heeft veel ballen uit zijn doel gehouden. Toch kan Abdul lekkker scoren met een harde uithaal 3-1. Omschakelen van aanval naar verdedigen gaat nog niet altijd soepel.

Floreant maakt daar handig gebruik van en scoren de 3-2.

Tweede helft blijft spannend, Floreant komt knap terug met 3-3. Nu wij F1 kom op! We weten ook nu weer veel kansen te creëren maar verzilveren gaat moeilijk mede door de knappe reddingen van de keeper. Rustig opbouwen dan maar, via de flank geeft Abdul de bal voor. Tristan geeft door aan Luca, hij knalt en via de paal komt de bal bij Senne die de 4-3 in tikt. De aanvallen gaan goed maar Floreant is ingezakt en loert op de counter. Youssef schiet op de lat, Luca raakt de paal nog eens. 

Uit de counter weet Floreant weer terug te komen en scoren de 4-4.

Ondanks dat we meer aanvallen en in bal bezit zijn blijft het spannend tot de laatste minuut, hij zal toch niet aan de verkeerde kant vallen? Laatste opbouw vanaf Sven via Jaimy en Luca naar Youssef en Tristan. Door naar Abdul, hij Senne vrij staan en geeft mee. Senne speel de laatste verdediger voorbij en schiet de bal netjes voorbij de keeper! 5-4 stand en laatste seconden tikken weg. Scheidsrechter fluit iets later af. 

Goed gedaan mannen, deze pot hebben we verdiend gewonnen!

Tot maandag.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!