5 - 0

Nieuwkoop JO13-2JM

D-pupillen, D2, Groep 3 11

27 september 2014 8:30

We verzamelde vroeg, kwart voor acht, op de parkeerplaats van SV Nieuwkoop. Iedereen was op tijd al was het wel net aan.

Aangekomen in Alphen kregen we kleedkamer 4 en grasveld 3 toegewezen. Het veld was erg nat waardoor de bal ook binnen de kortste keren erg zwaar werd. Het was Nieuwkoop die de aanval zocht. Er werd veel druk gezet op ARC. Toch was het ARC dat het eerste doelpunt maakte.

Jesper van Soest kwam hard in contact met een tegenspeler. Geen overtreding. De bal ging naar de keeper. Een corner voor ARC, er werd door ons goed verdedigd en de aanval dus afgewend. Toen was het weer de beurt voor Nieuwkoop, helaas de bal ging net naast. 28ste min. corner voor ARC en ja deze ging er wel in. Ruststand 2-0

Tijdens de rust bleken de jongens van de D2 er nog goed in te geloven, we kunnen nog terugkomen.  Er wordt door Nieuwkoop echt niet slecht gevoetbald, we zoeken de combinaties op maar zijn soms net iets te laat waardoor je de bal verliest. Wij mogen een corner nemen, deze komt perfect voor het doel maar ook dan lukt het ons niet om te scoren.

Via  het midden komt er dan nog een kans voor ons maar deze wordt gehouden door de keeper.  ARC maakt in de tweede helft 3 doelpunten waardoor de eindstand 5-0 is.

Jammer, er is goed gestreden maar we mochten deze mooie zaterdagmorgen niet winnen.