E3 in 2e helft productief

E-pupillen, E3, Groep 5 12

4 oktober 2014 12:00

Onbekend

Aanwezig zijn: Tijn,Boyd,Jesse,Dylan,Yoran,Pieter,Mischa en twee invallers: Noë en Yazz.

Vandaag mochten wij uit tegen Moordrecht E4. Vanuit de polder komende was daar het voetbalveld midden in de woonwijk. En wat was het een prachtig weer.

Moordrecht, met een tikje grotere jongens, had wel erg veel aandacht voor de meisjes die naast hun aan het voetballen waren. Maar ondanks dat maakte ze toch een doelpunt.

Na een matige start van Nieuwkoop begon het spel langzamerhand te draaien. Na een schitterend schot van Pieter, een mooie krul in de rechterbovenhoek, bleef Nieuwkoop redelijk goed combineren.

Een ruststand van 1-2 was het gevolg.

De tweede helft was net als de vorige wedstrijden een stuk productiever. De tegenstanders konden geen vuist meer maken en het was wachten op de doelpunten voor Nieuwkoop. Die kwamen er dan ook, met als hoogtepunt het prachtige doelpunt van Yazz.

Het werd uiteindelijk 2-7 ,wederom een mooie overwinning. Ik ben zeer benieuwd naar de twee komende wedstrijden, tegen de nr.2 en nr.1.

Complimenten aan Walter en Marco en natuurlijk Corina

Succes E3