E3 deelt de punten met Olympia - SV Nieuwkoop

E3 deelt de punten met Olympia

Nieuwkoop JO11-3JM

3 - 3

Olympia E4

Competitie

E-pupillen, E3, Groep 5 12

Datum

11 oktober 2014 10:15

Scheidsrechter

Verhage, D.

Accommodatie

Onbekend

Het voltallige E3 team verscheen zaterdagmorgen op het voetbalveld met nog de kans om bovenaan te eindigen in de bekerwedstrijden.

Nieuwkoop begon goed en overtuigend aan de wedstrijd , maar de eerste aanvallende pogingen gingen naast. Gelukkig keepte Tijn zo goed dat het gelijk bleef. Toen maakte Yoran 1-0.

Ook de verdediging deed erg zijn best en Jesse en Boyd gooide zich ook flink in de strijd. Na nog 'n aanval, waarvan de bal op de lat belandde, hadden we de 1e helft op zak.

De 2e helft kwam Olympia wat sterker het veld op, maar toch wist Yoran er 2-0 van te maken! Maar Olympia maakte er daarna al snel twee doelpunten, 2-2 dus.

Nog een aantal mooi aanvallen van Nieuwkoop, maar ook die werden goed uit het doel gehouden door de keeper van de tegenstander. Waarna een aanval van Olympia de stand op 2-3 maakte.

Ook kwam er nog een hard schot van Pieter vol op de lat. Gelukkig wist Yoran de stand gelijk te krijgen en dat werd dus tevens de uitslag van de wedstrijd: 3-3!

Het was een spannende wedstrijd waar beide teams kansen genoeg kregen. Gelukkig voor de toeschouwers was het mooi weer en een genot om te kijken.

Bedankt ook Walter en Marco voor de coaching. Ik ben al benieuwd naar volgende week om te kijken of we nog een kans maken tegen de koploper Alphense Boys E4, al zullen we ze niet meer kunnen inhalen in deze bekerwedstrijd.

Succes allemaal!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!