Activiteiten in deze categorie op 10 september:

Aanstaande zaterdag 10 september Party DJ Wessel in de kantine

Aanstaande zaterdag speelt ons eerste elftal de eerste officiele wedstrijd van het seizoen, een bekerwedstrijd tegen Woerden om half 3. Tevens spelen op hetzelfde tijdstip nog 3 andere teams thuis, namelijk Nieuwkoop 4, Nieuwkoop JO19-1 en Nieuwkoop O23-2. Mooie reden om gelijk een feestje in de kantine te organiseren.

Vanaf 16.15 tot 20.00 uur komt Party DJ Wessel draaien (bekend van onze sponsor The Happy Duck). Wessel speelt feestmuziek voor jong en oud.

We verwachten veel publiek en tussen 16.00 en 17.00 uur zullen ook uitspelende seniorenteams weer terug komen in Nieuwkoop. Het zal een gezellige drukke middag/avond gaan worden.

Tot zaterdag!

• 10 september 2022 16:00