Oefenschema Nieuwkoop 1 & 2

8 augustus 2017 21:15

Met het nieuwe seizoen voor de deur is de voorbereiding voor onze selectie inmiddels begonnen. En in die voorbereiding worden ook een paar mooie oefenwedstrijden gespeeld, die hebben wij op een rijtje gezet.

Ons eerste elftal, dat aankomend seizoen uit zal komen in de 2e klasse C, begint de oefencampagne zaterdag 12 augustus op onze eigen Sportpark de Dulen. Om 14:30 spelen onze oranjehemden tegen TAVV voor een Regio toernooi. Voor dat zelfde toernooi wordt er op op donderdag 17 augustus een uitwedstrijd gespeeld bij Zevenhoven, en op dinsdag 22 augustus om 20:00 een thuiswedstrijd gespeeld tegen onze buren van NSV'46. Zaterdag 26 augustus zijn de finales van dat toernooi.

Op dinsdag 5 september wordt de oefencampagne afgesloten met een wedstrijd bij ESTO, om 20:00.

Ook is het beker programma van het 1e bekend gemaakt. Op zaterdag 2 september zal ons elftal om 17:00 aftrappen bij SCH'77, gevolgd door een thuiswedstrijd één week later tegen Montfoort, om 14:30. En als afsluiter de uitwedstrijd bij CSW op 16 september om 14:30.

Het 2e elftal zal dit seizoen uitkomen in de reserve 2e klasse A. In tegenstelling tot het 1e elftal speelt ons 2e elftal slechts drie oefenwedstrijden. Te beginnen op donderdag 24 augustus om 20:15, dan wordt er een thuiswedstrijd gespeeld tegen VEP 2, waarna het zaterdag 26 augustus om 14:30 uur aantreedt bij Rijnstreek 1. Als afsluiter wordt er op dinsdag 5 september thuis gespeeld tegen ESTO 2.

Net als het 1e elftal begint het 2e op zaterdag 2 september aan de beker competitie. Dit doen ze met een uitwedstrijd tegen FC Oudewater 3, om 14:30 uur. Eén week later gevolgd door een thuiswedstrijd tegen Meerburg 2, waarna het weer één week later de bekercompetitie tevens om 12:00 afsluit met een wedstrijd tegen Sportlust'46 3.

Wij hopen bij alle wedstrijden op de steun van onze leden, vrijwilligers & publiek. Laten we er samen een mooi seizoen van maken!