Bedankt voor meedoen Jumbo sponsoractie

22 november 2017 21:45

SV Nieuwkoop heeft een mooi bedrag opgehaald bij de Jumbo sponsoractie, daarvoor willen wij uiteraard iedereen die ons gesponsord heeft bedanken.

Jumbo spaaractie 2017

De Jumbo spaaractie van dit najaar heeft de club weer een mooi bedrag opgeleverd. Afgelopen maandag zijn de cheques uitgedeeld door Bas Bobeldijk aan alle (78) deelnemende verenigingen en voor SV Nieuwkoop stond er het mooie bedrag van € 595,85 op de cheque geschreven.

Zoals al was aangekondigd is dit bedrag besteed aan twee nieuwe doelen op veld 5 die in oktober zijn aangeschaft.

Namens de kinderen van SV Nieuwkoop hartelijk bedankt voor het sparen voor onze vereniging!