Zaterdag 10 maart sponsorloop

27 februari 2018 9:45

Na het succes van vorige edities zullen we ook dit jaar weer een sponsorloop houden, en wel op zaterdag 10 maart.

Vanaf zaterdag 10 februari a.s. ontvangen alle kinderen via hun leider een intekensponsorlijst, waarmee zij sponsors kunnen zoeken voor de door hun te leveren prestatie: zoveel mogelijk rondjes rennen rond het voetbalveld. De opbrengst van de sponsorloop wordt net als bij de vorige edities gesplitst; de ene helft is voor de vereniging om jeugdactiviteiten zoals het afsluitweekend mee te bekostigen. De andere helft is voor het eigen team, waarmee het team zelf mag bepalen waar het wordt besteed, met als voornaamste doel: 'teambuilding'.

Doe dus vooral je best, zorg voor zoveel mogelijk sponsors en ren zoveel mogelijk rondjes. Het is in het belang van je eigen team en van de vereniging.

Geplande starttijden:
Mini's + JO9-4 t/m JO9-7 om 15.00 uur (10 min)

JO8-1 + JO9-1 t/m JO9-3 + JO10 om 15.15 uur (15 min)

JO11 om 15.35 uur (20 min)

JO12 + JO13 + JO14 om 16.00 uur (25 min)

JO15 + JO16 + JO17 + MO17 om 16.30 uur (30 min)

We hopen dat de leiders en ouders deze sponsorloop nu al onder de aandacht van de kinderen willen brengen en hen enthousiast willen maken. Alle sponsoren zijn natuurlijk op zaterdagmiddag 10 maart van harte welkom om te komen kijken. De kantine zal geopend zijn.

De intekensponsorlijst is ook hier te downloaden.