Groots Pasen jeugdtoernooi in Nieuwkoop

21 februari 2018 18:30

In het paasweekend van 2018 is het 2e 'Nieuwkoop jeugdtoernooi' waar alle voetbalclubs uit de gemeente met hun jeugdteams aan mee doen. Vorig jaar was de 1e editie, omdat de gemeente Nieuwkoop toen 10 jaar bestond. De voorbereidingen zijn in volle gang. De speeldagen zijn zaterdag 31 maart en maandag 2 april.

Alle jeugdteams van de voetbalclubs uit de gemeente Nieuwkoop meten onderling hun krachten. Ze vechten uit wie de sterkste jeugdteams heeft en welke club het beste is in de totaal uitslag.

Altior, Nicolaas Boys, NSV’46, SV Nieuwkoop, SV Zevenhoven, TAVV en VV Sportief, de zeven clubs in de gemeente, doen mee. De wedstrrijden zijn op zes van de zeven accommodaties.

Dit is de indeling van de leeftijdsgroepen:

Zaterdag 31 maart 2018
Altior – meisjes
SV Nieuwkoop - JO8 - JO9 - JO10 - JO11
Nicolaas Boys JO14 - JO15
Zevenhoven JO19

Maandag 2 april 2018
NSV'46 JO16 - JO17
TAVV JO12 - JO13

TAVV rekent op de komst van Jens Toornstra (Feijenoord) voor de prijsuitreiking van het JO12 en JO13 toernooi. Ook de strijd om de penaltybokaal is bij TAVV in Ter Aar.

De prijsuitreiking van de 'jeugdclub winnaar' is op maandag 2 april (2e Paasdag) omstreeks 16.00 uur bij NSV’46 in Noorden.

Guus Elkhuizen, wethouder sport van de gemeente Nieuwkoop, reikt de prijzen uit.