Voorbeschouwing zaterdag 10 februari

8 maart 2018 10:00

Na de tweede winterstop is er zaterdag weer een volledig programma. Nieuwkoop 1 gaat een aantal hele zware weken tegemoet. Het tweede elftal gaat kijken of het bij de subtop kan aanhaken en de JO19-1 gaat op jacht naar de eerste, broodnodige punten.

Nieuwkoop 1 speelt de komende weken achtereenvolgens tegen Valken ’68, Die Haghe en UVS. Niet echt wedstrijden waarbij zomaar even wat punten kunnen worden gehaald. Die punten hadden eigenlijk in de vorige serie van drie moeten worden behaald, maar tegen Docos, DSO en RCL lukte dit niet. En wie weet, nu niemand het verwacht, kan Nieuwkoop wellicht een keer verrassen tegen één van de toppers. Zaterdag te beginnen bij Valken ’68, de ploeg waar thuis kansloos met 5-0 werd verloren.

Voor het tweede ziet het er beter uit, maar dit zijn natuurlijk geen garanties. Nieuwkoop speelt uit bij SVC’08. Thuis werd ongelukkig met 2-1 verloren. Maar Nieuwkoop is met een goede serie bezig. Bij winst haalt het SVC’08 qua puntenaantal zelfs bij en gaat het serieus meedoen om een plekje bij de subtop.

De JO19-1 stelde een aantal weken geleden teleur door van Groeneweg te verliezen. Zaterdag komt Jodan Boys op bezoek. Dit team staat net als Nieuwkoop nog puntloos onderaan. Een heel belangrijke wedstrijd dus om weg te raken van de laatste plaats.

Succes zaterdag.