Technische jeugdcommissie bij SV Nieuwkoop

2 april 2018 18:00

Met ingang van het nieuwe seizoen (2018-2019) heeft SV Nieuwkoop een technische jeugdcommissie. Het JeugdHart van de club. Het bestuur is blij met het initiatief om deze commissie in het leven te roepen. Het is een mooie stap in de ontwikkeling en continuïteit van het plezier en prestatie binnen onze jeugdafdeling.

Deze technische jeugdcommissie houdt zich bezig met alles dat zich op voetbalgebied afspeelt bij onze jeugd. Het JeugdHart ondersteunt de trainers, begeleiders en coördinatoren van de jeugdteams. Bijvoorbeeld hulp bij de teamindeling, training en coaching.

De leden van het JeugdHart laten zich regelmatig zien op de velden van SV Nieuwkoop. Het JeugdHart bestaat uit een mix van ervaren jeugdtrainers en selectiespelers. De aandachtsgebieden zijn als volgt verdeeld:

• Marcel Pouw                          jeugd onder 17
  • Thomas Boekestein               jeugd onder 15
  • Richard van der Post             jeugd onder 13
  • Boy Vork                                jeugd onder 11
  • Erik Langeree                        jeugd onder   9

De komende weken ondersteunt Het JeugdHart de teamindeling voor het seizoen 2018 -2019. De huidige en toekomstige jeugdtrainers en leiders worden hierbij nauw betrokken.

Dit initiatief past prima in het plaatje “Meer Samen = Samen Meer” en daarom wenst het bestuur het JeugdHart veel succes en plezier bij SV Nieuwkoop.