Nieuwkoop 2 bezwijkt in tweede helft

5 februari 2014 0:00

Tja, wat moet je schrijven als je met 0-6 verloren hebt? Je zou eigenlijk op gepaste wijze moeten zwijgen en dit pak slaag verwerken.

Doch omdat je bij winst wel van je laat horen, zal je ook bij verlies van je moeten laten horen. Ook al is dit alleen maar een gebaar voor de fans, die Nieuwkoop een warm hart toedragen.

De wedstrijd zelf dan. Met kunst en vliegwerk weer een elftal op de been gekregen. Noodgedwongen twee spelers van de A1 in de basis, die notabene gisteren al een zware wedstrijd met hun eigen team achter de rug hadden. Speciale dank overigens nog voor Rick (A1), die bereid was na een telefoontje tijdens de warming-up, naar de club toe te komen, om op de bank plaats te nemen.

Niettemin stond er weer gewoon een goed elftal. Met dit piepjonge elftal zouden we VOC gaan bestrijden. Een tegenstander waar wij in de uitwedstrijd 0-0 hadden gespeeld, maar wel  werd gezien als één van de betere ploegen uit de competitie.

Lees hier het hele verslag>>