Nieuwe televisieschermen in clubgebouw

8 mei 2019 10:30

Rick Sinnige

Degene die afgelopen weekend op de club was heeft het ongetwijfeld al gezien. In de hal en de kantine hangen twee nieuwe televisieschermen.

De twee schermen in de kantine zullen voornamelijk gebruikt worden voor het tonen van SV Nieuwkoop TV, zoals nu ook al gebeurd. Het rechterscherm kan ook worden gebruikt voor het kijken van voetbal of het geven van presentaties. Het scherm in de hal naast de ontvangstkamer zal dienen als informatiescherm op wedstrijddagen. Daarop zal dan het programma met kleedkamer- en veldindeling te vinden zijn.

De schermen zijn gefinancierd met het budget vanuit de 'Vrienden van SV Nieuwkoop'.

Ook vriend van SV Nieuwkoop worden? Lees alle informatie en meld je aan via -DEZE LINK-