Maar liefst 3 nominaties sport verkiezing 2013

19 februari 2014 12:00

De jury van de Sportverkiezing Nieuwkoop 2013 heeft SV Nieuwkoop genomineerd als sportvereniging van 2013. Bovendien zijn zowel het eerste- als het tweede elftal genomineerd als sportploeg van het jaar.

De jury, die bestaat uit voorzitter John Kroes en de leden Jan van der Marel, Arjan van der Laan, Lenie van der Hoorn, Leo Visser (de voormalige schaatser) en Wil van der Laan, heeft zich gebogen over de voordrachten en per categorie 3 kandidaten genomineerd.

Tijdens de sportverkiezing op donderdagavond 6 maart in het Sportcentrum Nieuwkoop (Nieuwveenseweg) worden de winnaars bekend gemaakt. Het programma begint om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.30 open. Het programmaboekje is tevens toegangsbewijs.

Alle informatie over de sportverkiezing 2013 vind je hier>>

Daar kun je ook lezen wie de overige genomineerden zijn in de verschillende categoriën.