Van de bestuurstafel

22 mei 2019 22:45

R. de Jong

Dinsdagavond 21 mei vergaderde het bestuur. In dit bericht vertellen we kort wat er zoal is besproken.

De voorlaatste vergadering van het huidige bestuur. Er is gesproken over komende activiteiten als de ouders tegen de kinderen wedstrijden. Die worden gehouden op 5, 6 en 7 juni. Het afsluitweekend op 21/22 juni en de voetbalschool. En als alles achter de rug is de grote schoonmaak van het clubgebouw, waar we nog handjes voor kunnen gebruiken (aanmelden via de vrijwilligerscoördinator). Dus zelfs na alle jubileumactiviteiten blijft de club bruisen dankzij de inzet van vele vrijwilligers!

Er is ook nog teruggekeken naar het Groot Nieuwkoop toernooi. Een fantastische dag, mede dankzij het mooie weer. Overall is SV Nieuwkoop 2e geworden, net als vorig jaar.

Er wordt inmiddels hard gewerkt aan de nieuwe teamindelingen die in juni bekend worden gemaakt. Terwijl het bestuur in de bestuurskamer vergaderde, zat een grote groep trainers in de kantine en een aantal selectietrainers in de ontvangstkamer om over de indeling te praten. Goed om zo’n grote betrokkenheid te zien.

Het seizoen is nog niet ten einde. Op 1 juni, nota bene op onze jubileumdag, speelt Zondag 1 de bekerfinale in Barendrecht. Fantastisch dat de finale is bereikt en we hopen natuurlijk dat de beker op deze bijzondere dag mee naar Nieuwkoop komt.

Richard Piké is namens de vereniging bij de 2e avond van de gemeente geweest over het Sportakkoord. De input vanuit de bijeenkomsten moet leiden tot een visie over de sport in onze gemeente. En daar willen we als voetbalvereniging natuurlijk aan bijdragen. Richard de Way sprak het bestuur bij over de ontwikkelingen bij de businessclub. Zij werken hard aan het werven van nieuwe sponsors en het optimaliseren van de businessclub. Er worden heel goede stappen gezet. Belangrijk voor de vereniging, want dankzij de sponsoren kunnen we mooie dingen doen.

Vanaf 11 juni wordt veld 4 gerenoveerd en veld 3 krijgt bijzondere aandacht omdat het gras vorig jaar door de zeer droge zomer niet goed is aangeslagen.

Op dinsdag 18 juni vergadert het bestuur in zijn huidige vorm voor de laatste keer. Per 1 juli treedt het nieuwe bestuur aan.