Belangrijke veiligheid informatie wegens onderhoud aan veld 4

2 juni 2019 10:00

Rick Sinnige

De Stichting Buitensportvoorzieningen Nieuwkoop start op 10 juni 2019 de renovatie van veld 4 van sv Nieuwkoop. Dit veld zal na voorbereidende werkzaamheden voorzien worden van een nieuwe natuurgrasmat. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. uit Ter Aar en hebben een aantal transportverplaatsingen tot gevolg.

Bij al deze werkzaamheden bekommeren wij ons niet alleen om de veiligheid van de projectmedewerkers, maar schenken wij in de situatie van de Buytewech bijzondere aandacht aan de veiligheid van de schoolgaande kinderen en de begeleidende ouders. Om de velden van sv Nieuwkoop te kunnen bereiken, zal het werkverkeer gebruik moeten maken van het parkeerterrein en het fietspad.

Onderstaande plattegrond geeft de situatie weer.

Voor de opslag van zand zal aan het begin van het parkeerterrein een afzetting met bouwhekken gemaakt worden.

Een belangrijke veiligheidsmaatregel die wij treffen, is een beperking in de aan- en afvoertijden van de aannemer. Van 08.00 tot 09.00 uur; van 11.30 tot 13.30 uur en van 15.00 – 16.00 uur mag er geen transport over het parkeerterrein en het fietspad door de aannemer uitgevoerd worden.

In de periode van werkzaamheden, die naar schatting twee à drie weken zullen duren, mag het complex van sv Nieuwkoop wel betreden worden, maar wordt iedereen verzocht ver van de werkzaamheden weg te blijven.

Echter, veiligheid waarborgen kunnen wij niet alleen!

Wij verzoeken u de maatregelen strikt op te volgen en uw kinderen duidelijk te wijzen op de gevaren, indien men zich niet houdt aan de beperkingen.

Wij realiseren ons wel degelijk dat de werkzaamheden enig ongemak zullen veroorzaken. Indien u vragen hebt of nadere informatie wilt, kunt u contact opnemen met de stichting via e-mail: [email protected]