Seizoensafsluiting minivoetbal

21 juni 2019 9:30

De laatste minitraining van dit seizoen heeft op zondag 16 juni 2019 plaatsgevonden. Een mooi moment om even terug te kijken en ook alvast vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

De eerste minitraining vond dit seizoen plaats op zondag 9 september 2018. Destijds hebben bijna twintig kinderen met veel plezier de eerste training bijgewoond. Vervolgens trainden deze jongste voetballertjes vol enthousiasme om de week op zondag van 10:00 tot 11:00 uur op het hoofdveld.

De trainingen werden in eerste instantie verzorgd door Mark en Patrick, maar zij kregen al snel hulp van Joeri en later ook Wilco. Deze hulp was zeer welkom, want de groep mini’s groeide gestaag van 20 naar ruim 30 spelers tegen het einde van het seizoen. Daarnaast is een groepje halverwege het seizoen doorgestroomd naar het nieuwe JO8-4 team. In totaal hebben wij dit seizoen ruim 20 nieuwe mini’s mogen verwelkomen!

Naast de reguliere trainingen hebben de mini’s ook de nodige oefenwedstrijden gespeeld. Zo hebben de mini’s met vier teams meegedaan aan het Gemeentetoernooi 2019. En er is geoefend tegen miniteams van regioverenigingen. De mini’s hebben onder andere de voorwedstrijd gespeeld in Noorden voor de kraker tegen NSV’46. Tot slot hebben deze spelers ook nog oefenwedstrijden gespeeld tegen onze eigen JO8-teams.

Volgend seizoen zullen veel mini’s in de leeftijd van 7 en 6 jaar doorstromen naar meerdere JO8 en JO7 teams. De jongste mini’s in de leeftijd van 4 en 5 jaar blijven om de week op zondagochtend trainen. Ben en Joost zullen komend seizoen de minitrainingen verzorgen. Nieuwe mini’s zijn hier natuurlijk van harte welkom! Allemaal een fijne zomerstop en vakantie gewenst, en tot volgend seizoen!

Sportieve groeten van de minitrainers!