Kick-off zondag 25 augustus

22 augustus 2019 18:15

Rick Sinnige

Zoals ieder jaar is er ook dit jaar een kick-off gepland voor alle onze jeugdspelers. Dit jaar vindt dit i.v.m. late vakantieperiode en vroege start van beker & competitie (31 augustus) op zondag 25 augustus plaats.

Deze dag heeft verschillende doelen:

1. Spelers laten kennismaken met nieuwe teamgenoten, leiders en trainers.
  2. Delen van informatie namens bestuur en commissies met leider, ouders en spelers.
  3. Eventuele problemen of onduidelijkheden richting nieuwe seizoen kenbaar maken en zoeken naar oplossingen.
  4. Uitdelen materialen aan leiders / trainers.
  5. Gezellige start van nieuwe seizoen na vakantie periode

De bedoeling van deze dag is dat spelers onder leiding van hun trainer(s) en leider (s) (voor zover bekend) een uur lang gaan trainen en dat de ouders/begeleiders een korte toelichting krijgen op het nieuwe seizoen namens bestuur en commissies. Wij spreken dan ook de verwachting uit dat voor zover mogelijk ook 1 of beide ouders/begeleiders aanwezig zijn voor een korte toelichting van een aantal veranderingen dit seizoen. We zullen namelijk namens bestuur en commissies de volgende onderwerpen in korte bespreking (15 minuten met na afloop wat tijd voor vragen) toelichten:

1. Voorstellen nieuwe bestuur (wie kan je waarvoor benaderen)
  2. Overzicht organogram van vereniging met alle commissie en commissie leden (wie kan je waarvoor benaderen)
  3. Nieuw vrijwilligersbeleid
  4. Uitleg over gebruik kleedkamer / velden komend seizoen
  5. Uitleg website / communicatie / groeps-apps

Daarnaast zal er de gelegenheid bestaan voor specifieke organisatorische zaken:
  1. Ophalen materialen (trainers / leiders)             -       Aanspreekpunt Richard Piké
  • Leiders/trainers kunnen een half uur voor aanvang van de trainingen de spullen ophalen in de kantine.
  1. Instructie/afstemming (trainers / leiders)         -     Aanspreekpunt Igor van de Laar + Hoofdleiders (Jos v.d. Linden / Frank Twilt / Paul Woerde / Patrick Vos / Mark Cornelissen / Igor v.d. Laar)
  2. Introductie nieuwe leden (ouders / spelers)     -    Aanspreekpunt Wendy Houtman / Sylvia Boekel
  3. Opgeven vrijwilligersfuncties en openstaande vacatures (ouders / spelers)     -   Aanspreekpunt Marja de Roos

Het geplande tijdschema voor deze dag kunt u hieronder vinden:

Naast bovenstaande wil ik graag jullie aandacht vragen dat we voor enkele elftallen er tot op heden niet in geslaagd om trainers (en ook leiders) te vinden voor begeleiding van de elftallen. Hiervoor willen we graag een oproep doen aan mensen die één of meerdere keren per week een elftal willen begeleiden op trainingsavonden of op de wedstrijddag(en). Hiermee zou u de jongens en/of meiden in zo’n elftal een groot plezier doen, wij als bestuur en technische commissie zullen er alles aan doen om mensen te vinden en zullen voor vrijwilligers die zich aanmelden ook hulp kunnen aanbieden in de vorm van begeleidingen en trainingsmaterialen om dit voor iedereen toegankelijk te maken. Echter indien er geen vrijwilligers zich melden zullen we op zoek moeten naar alternatieven zoals elftallen 1x i.p.v. 2x per week te laten trainen, elftallen opdelen op trainingsavonden en mee laten trainen met overige groepen in hun leeftijdscategorie indien mogelijk of een schema maken voor ouders/begeleiders om bij toerbeurt trainingen/wedstrijdbegeleiding te verzorgen. Daarom vragen we nogmaals nadrukkelijk indien iemand interesse heeft horen we graag en zullen we voor kick off bijeenkomst contact opnemen.

De teams waar momenteel de grootste problemen zijn:

• Nieuwkoop JO17-2 (Maandag / Woensdag / Zaterdag of een van de dagen)
  • Nieuwkoop JO17-3 (Donderdag)
  • Nieuwkoop JO15-2 (Dinsdag / Donderdag / Zaterdag of een van de dagen)
  • Nieuwkoop JO12-2 (Maandag / Woensdag / Zaterdag of een van de dagen)
  • Nieuwkoop JO10-4 (Maandag / Woensdag / Zaterdag of een van de dagen)
  • Nieuwkoop JO9-3 (Maandag / Woensdag / Zaterdag of een van de dagen)

Namens bestuur en commissies

Mark Cornelissen