SV Nieuwkoop loterij: koop loten en steun de vereniging!

18 februari 2020 10:00

Rick Sinnige

SV Nieuwkoop zet vol trots in op de groei van onze vereniging. Het aantal leden stijgt. Zeker bij onze meiden en dames tak. We moeten ons dus voorbereiden op de toekomst. Om iedereen de gewenste faciliteiten te kunnen blijven bieden zijn vier nieuwe kleedkamers nodig.

BELANGRIJK: In de SV Nieuwkoop nieuwsbrief staat dat de trekking op 14 maart is. Dat klopt niet. Loten kopen kan t/m 14 maart. De trekking is 2 april!

Om dat te realiseren hebben we jullie hulp nodig. Doe daarom mee met de SV Nieuwkoop loterij en maak kans op mooie prijzen. Voor maar € 2,- per lot ondersteun je de club al en maak je kans op een bedrag van € 5.000,- .De loten zijn tot en met zaterdag 14 maart, 19.00 uur te koop via deze link

De SV Nieuwkoop verenigingsloterij is onderdeel van de Verenigingsloterij. Daar zijn maximaal 25 sportverenigingen aan verbonden. Iedereen die bij één van deze verenigingen een lot koopt, speelt ook automatisch mee met de Verenigingsloterij.

De Supertrekking op donderdag 2 april. Dan kun je € 5.000,- (belastingvrij voor jezelf) PLUS € 5.000,- voor SV Nieuwkoop winnen. Dus hoe meer loten SV Nieuwkoop via onze vereniging verkoopt, hoe groter kans op die € 5.000,- cash!

En er is meer! Want SV Nieuwkoop reserveert 5% van het totaal bedrag van onze eigen lotenverkoop als bonus voor één van onze eigen lotenkopers. Hoe meer loten er worden verkocht, hoe hoger deze bonusprijs dus zal zijn!

Klik hier voor meer informatie en vooral om loten te kopen

Let op! Het prijzenpakket wordt de komende weken steeds aangevuld! Volg de SV Nieuwkoop loterij dus via de site en de sociale media.