Gemeente Nieuwkoop Jeugdtoernooi 2020

2 maart 2020 21:45

Rick Sinnige

Over vijf weken is het zover: voor het vierde jaar achter elkaar wordt het Gemeente Nieuwkoop Jeugdtoernooi georganiseerd. Het toernooi zal plaatsvinden in het Paasweekend van 11 - 13 april 2020.

De voetbalverenigingen van Nieuwkoop zullen weer het voetbaltoernooi organiseren voor alle jeugdteams uit de gemeente Nieuwkoop. Elke vereniging heeft weer een lettergroep en organiseert het toernooi waarbij wordt uitgegaan dat alle jeugdteams meedoen. Alle toernooien zullen op zaterdag worden gespeeld en maandagochtend is het toernooi voor de mini’s bij ons.

De verdeling van de lettergroepen is als volgt:

• NSV’46 – MO13 t/m MO19
  • Nicolaas Boys – JO15
  • TAVV – JO19
  • Altior – JO12 + JO13
  • SV Nieuwkoop – JO8 t/m JO11, maandag mini’s
  • SV Zevenhoven – JO17

Meer informatie volgt in eind maart.